BrandDogs en Adviesbureau de Rijk fuseren
21-07-2017 10:01:10 | Door: Marianna Beets | hits: 2881 | Tags:

BrandDogs uit Leeuwarden en Adviesbureau de Rijk uit Beetsterzwaag zijn gefuseerd. Beide bedrijven werkten al geruime tijd samen en zien steeds meer synergie tussen marketing strategie en organisatie ontwikkeling.

Fedde Benedictus, mede-eigenaar BrandDogs: “Wij zien al geruime tijd dat marketing strategie en reclame veel meer effect hebben als het goed in de organisatie wordt ingebed.”

Adviesbureau de Rijk heeft een ruime ervaring op het gebied van marketingstrategieën, organisatieontwikkeling en detachering. Daarnaast is het bureau veel betrokken bij nieuwe initiatieven en organisatie ontwikkelingen.

Arthur Matien, eigenaar Adviesbureau de Rijk: “Wij zien dat een koersverandering of een nieuw initiatief versterkt wordt door goede marketingcampagnes en websites wat weer de expertise is van BrandDogs.”

Met de fusie ontstaat een bedrijf met 17 medewerkers, (3 aandeelhouders) en 4 aangesloten zelfstandige partners en wordt daarmee een van de grotere bureaus in Friesland. Beide merken blijven zelfstandig werken onder hun eigen naam. Nieuwe en bestaande klanten zullen synergie ervaren door een bredere dienstverlening vanuit een gezamenlijke filosofie waarbij marketing en mensen meer met elkaar verbonden zijn, een zowel merk-waardige als mens-waardige aanpak.

www.branddogs.nl 
www.adviesbureauderijk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie