WPP brengt 30 bedrijven samen in Rivierstaete Amsterdam
14-10-2016 11:15:00 | Door: Max Vlugt | hits: 9380 | Tags:

WPP, 's werelds grootste marketing- en reclamebedrijf betrekt Rivierstaete, gelegen aan de Amstel. 

Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en zal naar verwachting medio 2018 worden opgeleverd. WPP zal in dit gebouw zo'n 1500 werknemers scharen, van wel 30 verschillende bedrijven, die per jaar 300 miljoen euro omzetten. Nu werken er al 10 bedrijven van WPP op verschillende locaties in Amsterdam, maar vanaf 2018 zullen deze bedrijven vanuit het Rivierstaete gebouw opereren.  

De verbouwing wordt gedaan door MVSA Architects en BDG architecture. Het gebouw zal compleet opnieuw worden ingedeeld. Het wordt een transparant design, met onder andere een buitenterras en veel ramen. 

Eerder opende WPP locaties in onder meer Shanghai en Madrid, het gebouw aan de Amstel is de laatste in de reeks van nieuwe locaties. 

Sir Martin Sorrell, CEO van WPP: '"Het nieuwe gebouw in Amsterdam maakt het voor onze bedrijven mogelijk om nauwer en effectiever samen te werken. De nieuwe werkomgeving is aangepast aan de wensen van de morderne marketing/reclame business. Het is een statement naar de kracht van onze bedrijven in Nederland."

www.wpp.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie