Brunotti hoofdsponsor van WKL Kiteboarding World Cup
05-09-2017 13:10:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1967 | Tags:

Brunotti heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de WKL Kiteboarding World Cup die van 18 tot en met 24 september plaatsvindt op Texel. Het Nederlandse sport- en lifestylemerk Brunotti wordt tevens naamgever van het internationale sportevent dat hierna officieel 2017 Texel Brunotti Kiteboarding World Cup heet. Brunotti is al sponsor van een aantal kiteboarders in de wereldtop, waaronder de Nederlandse voormalig wereldkampioen Youri Zoon en Annelous Lammerts.

De World Kiteboarding League en Brunotti Europe hebben elkaar gevonden als innovators en trendsetters in de water boards sporten.

Casper Bleijenberg, manager Brunotti Boards: "Brunotti is trots en grijpt deze kans de World Kiteboarding League te mogen ondersteunen met beide handen aan. Als Nederlands merk voelen we ook een verplichting naar deze prachtige sport. Het is fantastisch dat we nu op dit platform het grote publiek kunnen laten zien wat een geweldige sport kiteboarden is."

Hanna Verweij, marketing & pr manager van Brunotti Europe: "Bovendien, geven onze Brunotti-riders Youri Zoon en Liam Whaley, de huidige nummer een in het wereldbekerklassement, op Texel acte de présence bij de mannen en Annelous Lammerts en Rita Arnaus bij de vrouwen. Dit voelt voor Brunotti als een thuiswedstrijd en daar zijn we graag nauw bij betrokken."

Het deelnemersveld op de 2017 Texel Brunotti Kiteboarding World Cup telt maar liefst zeven Nederlandse riders in het topsegment, de Freestyle Elite League. Dit zijn naast Youri Zoon en Annelous Lammerts (vierde in het klassement), ook Annabel van Westerop (momenteel tweede in het klassement), Rens van der Schoot, Vera Klabbers, Sander Bos en Isabeau Galiart. In totaal doen op Texel 75 ‘riders’ uit 19 landen mee.

Klik hier voor een video over de World Kiteboard League.

www.worldkiteboardingleague.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie