CCO Peter Mulder vertrekt bij SBS Broadcasting
04-10-2017 11:51:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 3851 | Tags:

Peter Mulder heeft besloten zijn taken als CCO (Chief Commercial Officer) van SBS Broadcasting neer te leggen. Tot aan zijn vertrek blijft hij aan als adviseur voor het structureren van een nieuw te bouwen salesorganisatie, nu SBS als onderdeel functioneert van Talpa Holding.
 
Peter Mulder: “Bij mijn overstap naar SBS vijf jaar geleden, stond het bedrijf voor een enorme uitdaging. Met een zeer gedreven team hebben wij de relatie en samenwerking met klanten op veel vlakken uitgebouwd. Hierin gesteund door een steeds breder productportfolio. Het meest trots ben ik op de wijze waarop mijn team invulling heeft gegeven aan de samenwerking met Sanoma, waarvoor we de erkenning hebben gekregen in de vorm van een AMMA voor Beste Media-exploitant van het Jaar. Ik ben ervan overtuigd dat onder leiding van Peter de Mönnink een organisatie wordt neergezet die aansluit bij de veranderende behoefte in de markt. Hij wordt hierin gesteund door veel salestalent en de juiste specialisten. Zelf ga ik mij de komende periode oriënteren op de volgende stap in mijn carrière en gesprekken voeren zowel binnen als buiten mijn netwerk.”
 
CEO Peter de Mönnink: “Peter Mulder en ik hebben de afgelopen vier jaar zeer prettig samengewerkt. Ik vind het daarom oprecht jammer dat hij zijn carrière nu anders gaat inrichten. Maar toch ook begrijpelijk; vijf jaar de scepter zwaaien bij zo’n dynamisch bedrijf betekent iets, het onderstreept zijn passie en competenties. Ik hoop Peter nog veel tegen te komen in de toekomst.”

www.sbs.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie