Campagnebureau BKB in twee raamcontracten Rijksoverheid
07-06-2016 10:24:00 | Door: | hits: 1917 | Tags:

In het raamcontract Communicatieadvies en -uitvoering mag het campagnebureau de komende jaren samen met vier andere bureaus pitchen op opdrachten van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Tegelijkertijd is BKB, samen met twee andere bureaus, vertegenwoordigd in het raamcontract Public Relations bij aangemelde campagnes Rijksoverheid.

Oprichter en directeur Alex Klusman is blij met de kansen die beide raamcontracten bieden: “We kijken ernaar uit om de komende jaren aan relevante maatschappelijke onderwerpen te mogen blijven werken, daar gaat ons hart sneller van kloppen.”

BKB heeft veel ervaring met campagnes en PR voor verschillende ministeries. Deze week lanceerde het campagnebureau voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de campagne Moet toch kunnen? tegen ongewenst gedrag op de werkvloer. Daarnaast ondersteunt BKB de campagne Hoe Werkt Nederland?, over de veranderende arbeidsmarkt.

Recentelijk organiseerde BKB samen met Open State Foundation ook TransparencyCamp Europe voor het ministerie van Buitenlandse Zaken: De eerste unconference in Europa, waarbij ruim 400 programmeurs, ambtenaren en geïnteresseerden uit heel Europa in Pakhuis de Zwijger zelf een programma samenstelden over het belang open data en transparantie.

www.bkb.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie