Candid Group neemt The Edge Initiative over
03-05-2017 12:53:53 | Door: Katja Brokke | hits: 4511 | Tags:

The Edge Initiative, gespecialiseerd in programmatic, automated trading, big data en data science, heeft aansluiting gevonden bij de Candid Group. The Edge Initiative verzorgt diensten voor zowel demand- als supplypartijen op het gebied van programmatic, automated trading en RTB.

De Candid Group omvat de full-service mediabureaulabels Stroom, Head to Head, BBK Media, Het Mediakantoor, onderzoeksbureau Vostradamus, online marketing- en developmentbureau Lavinci en het marketingnieuwsplatform frank.news.

Gérard Ghazarian, CEO van de Candid Group: "De overname, ik noem het liever samenwerking, past in onze strategie om onafhankelijke mediapartijen met elkaar te verbinden en schaalvoordelen te bieden die vergelijkbaar zijn met de grote internationale mediabureaus. Waar wij voorheen toegang tot de exchanges met meerdere partijen moesten regelen, is daar nu één overall oplossing voor gekomen. De klanten van bij ons aangesloten mediabureaus profiteren van deze overname door kostenbesparingen en technische knowhow op het gebied van programmatic en automated trading. Daarnaast hebben we vooral gekeken naar de synergie met Vostradamus, dat gespecialiseerd is in data science en social media."

The Edge Initiative faciliteert partijen bij hun aansluiting op het ecosysteem van AppNexus en verleent diverse ondersteunende diensten en producten. Daarbij staat transparantie en price accountability voorop.

Oprichter Erik Geurts blijft ook na de overname actief betrokken bij The Edge Initiative.

www.candidvalley.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie