Cartoon Network lanceert podcast Steven Universe
04-08-2017 10:16:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3710 | Tags:

Cartoon Network voegt een officiële podcast toe die de wereld van Steven Universe verkent. De wekelijkse podcast nodigt fans uit voor een kijkje achter de schermen bij de serie, door middel van gesprekken met ontwikkelaar Rebecca Sugar, de cast en crew van Steven Universe.

De Steven Universe Podcast sluit zich aan bij een aantal recente multiplatformlanceringen, waaronder het digitale album Steven Universe Soundtrack: Volume 1 dat vanaf deze herfst verkrijgbaar is op vinyl, de consolegame Save the Light, het officiële achter de schermen-art boek: Steven Universe: Art & Origins en de lijn van Steven Universe constructiesets van McFarlane speelgoed. Afleveringen van Steven Universe zijn momenteel te zien op Cartoon Network en de Cartoon Network App.

De Steven Universe Podcast is nu beschikbaar via iTunes, Stitcher en andere platformen. Iedere donderdag verschijnt een nieuwe aflevering. De podcast verkent onder andere het creatieve proces van de serie en de muziek. Met gastsprekers als Steven Sugar, Ian Jones-Quartey, de Steven Universe Gems Zach Callison, Deedee Magno Hall, Michaela Dietz, Shelby Rabara.

www.cartoonnetwork.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie