Centralpoint.nl en ClickDistrict versterken samenwerking
13-07-2017 07:39:00 | Door: Arjen Westra | hits: 2538 | Tags:

Centralpoint.nl en ClickDistrict verlengen de samenwerking. De twee bedrijven willen op die manier hun positie op de zakelijke markt uitbreiden en versterken. ClickDistrict en Centralpint.nl zijn sinds 2015 onlinepartner op het gebied van online media.  

Robin van Zanten, senior marketing manager Centralpoint.nl: “ClickDistrict heeft de afgelopen periode bewezen een betrouwbare partner te zijn om onze performance doelstellingen binnen de zakelijke markt te realiseren. Deze succesvolle samenwerking willen we daarom graag een vervolg geven.”

Fabienne Jungerhans, client director ClickDistrict: “De zakelijke markt is een uitdagende markt, waar we inmiddels heel wat expertise in hebben opgebouwd. Dit maakt het extra belangrijk om alle onlinekanalen goed op elkaar af stemmen. Centralpoint.nl heeft al veel kennis in huis als het gaat om de eigen onlinekanalen. In aanvulling hierop verzorgt ClickDistrict awareness & bereik campagnes voor verschillende partners van Centralpoint.nl. We krijgen met deze samenwerking de kans om het allerbeste uit 2017 te halen.”

www.centralpoint.nl
www.clickdistrict.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie