Chantal Janzen lanceert &C Me talent stage
15-09-2017 09:42:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6739 | Tags:

&C Me talent stage is onderdeel van Chantals multimediamerk &C. &C Me talent stage geeft talenten de kans zich via dit online platform te laten zien aan de wereld.

Chantal Janzen: "Voor sommigen is een klein publiek al genoeg, voor anderen is het grote podium een droom. En daar heb je nu eenmaal een zetje voor nodig. Daarom lanceren wij nu &C Me talent stage, een platform waar talenten kunnen laten zien en horen wat ze in huis hebben. Als ik in de toekomst ook maar een aantal talenten dat ene zetje in de goede richting mag geven, zou ik dat geweldig vinden."

&C Me talent stage biedt talenten daarnaast de kans hun netwerk uit te breiden. Opdrachtgevers kunnen talenten scouten en unieke samenwerkingen met hen opzetten. Ook kunnen de talenten onderling gebruikmaken van elkaars talent door een oproep te plaatsen. Zo zou een zangeres in contact kunnen komen met een filmmaker om samen een mooie videoclip te creëren.

Groentje, voor alles is een eerste keer

Tijdens de lancering werd ook het oktobernummer Groentje van &C Magazine gepresenteerd. Dit nummer staat in het teken van een 'groentje' zijn, want voor alles is een eerste keer. Chantal vertelt over haar eigen ervaringen als jong en onbekend talent. Daarnaast interviewt ze Katja Herbers, die de top wil bereiken in Hollywood. Ook lees je de verhalen van aanstormend talent in de rubrieken Gespot en Open Podium en vertellen 'groentjes' over hun eerste keer.

De BankGiro Loterij is partner van &C Me talent stage.

Talenten kunnen zich aanmelden voor de &C Me talent stage via de website www.andc.tv/talent.

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie