Chuck Studios lanceert food-campagne
05-11-2018 09:32:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2192 | Tags:

Chuck Studios lanceert een food-campagne, gericht aan foodproducenten. Chuck Studios brengt food in beeld en maakt marketingconcepten voor verschillende foodmerken.

Ellen Gaedtgens, eigenaar en uitvoerend producent bij Chuck Studios: "Foodklanten voelen zich bij ons op hun gemak. Wij snappen als geen ander hoe je producten in beeld brengt. We lanceren de campagne Chuck Studios. Where food goes to get famous. Dat is een belofte aan de producenten van food en beverages, retailers en food-gerelateerde merken."

Het team van Chuck Studios bestaat uit makers, fotografen, regisseurs, producers en sfx-mensen. Chuck Studios heeft hechte banden met ervaren freelance reclamecreatieven en strategen die graag willen aansluiten.

Olaf van Gerwen, eigenaar en food regisseur bij Chuck Studios: "De klassieke driehoeksrelatie tussen klant, reclamebureau en productiemaatschappij is niet meer zaligmakend. Veel bureaus produceren zelf en klanten huren creatieven in: elke denkbare vorm van samenwerking is mogelijk. Er zijn enorm veel getalenteerde freelance strategen, creatieven en projectmanagers die hun kennis en ervaring graag beschikbaar stellen om mooi en effectief werk te maken. We kiezen bij voorkeur voor langer lopende samenwerkingen tussen merk en creatieven, zodat we elkaar niet telkens de merktaal en do’s en don’ts hoeven uit te leggen en er consistentie in het werk ontstaat. En wij hebben de makers vanaf moment één aan tafel zitten: de mensen die weten wat er wel en niet kan, en voor welk budget."

www.chuckstudios.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie