Clement Postmus verlaat ORN
05-12-2016 23:52:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2019 | Tags:

De Raad van Commissarissen van Omroep Reclame Nederland maakt bekend dat in goed overleg met Clement Postmus is besloten dat hij met ingang van 1 december 2016 zijn functie van statutair directeur van ORN Holding en zijn overige functies binnen de ORN-groep neerlegt.

De aflopen jaren stonden voor de regionale omroepen en ORN in het teken van een herbezinning over diverse te volgen strategische routes .

Clement Postmus heeft daar de afgelopen jaren veel tijd en energie in gestoken, echter hij heeft na 12 jaar van grote betrokkenheid bij ORN besloten dat het tijd is zich te gaan richtten op een nieuwe uitdaging met nieuwe perspectieven.

De Raad van Commissarissen van ORN is Clement Postmus erkentelijk voor de ervaring, kennis en kunde en zijn toewijding in de afgelopen jaren om de regionale omroepen op de landelijke advertentiemarkt te vertegenwoordigen en positioneren. Daarvan zal door de organisatie ook nog een tijd dankbaar gebruik van worden gemaakt, want Clement Postmus blijft tot 1 maart 2017 als adviseur verbonden aan ORN.

In overleg met de 13 Regionale Publieke Omroep-organisaties zal spoedig verder gecommuniceerd worden over de directievoering van ORN.

www.orn.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie