ClickValue en Netprofiler gaan samenwerken onder de naam LevelUp Group
09-02-2017 11:04:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2134 | Tags:

Na een uitgebreide verkenningsperiode hebben ClickValue en Netprofiler besloten om een verregaande samenwerking aan te gaan onder de naam LevelUp Group.

Door de krachtenbundeling ontstaat een groep van 71 specialisten op het gebied van Online Marketing, Digital Analytics en Conversie Optimalisatie. De merken ClickValue en Netprofiler blijven als afzonderlijke merken bestaan. Voor de zomer van 2017 verhuist de gehele LevelUp Group naar Amsterdam.

Zowel ClickValue als Netprofiler hebben de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt. Deze groei verwachten beide bureaus de komende jaren door te zetten. Door samen verder te gaan en de eigen merknamen te behouden vindt er synergie plaats en ontstaan mogelijkheden om de merken te laten specialiseren.

Binnen beide organisaties is er een meer dan gemiddelde interesse voor het meetbaar maken van online resultaten en het benutten van kansen die de online marketingwereld biedt. De samenwerking richt zich op alle online marketing dienstverlening die beide bureaus nu al aanbieden, maar zal ook zeker van toegevoegde waarde zijn bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onder de vlag van de LevelUp Group is tevens ruimte voor nieuwe labels op het gebied van data driven online marketing.

www.levelupgroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie