Counter Content aan de slag voor Zaanse Schans
13-02-2018 17:50:06 | Door: Katja Brokke | hits: 2979 | Tags:

Counter Content gaat in 2018 aan de slag voor de Zaanse Schans. Het bureau uit Zaandam gaat de toeristische attractie helpen met strategische ondersteuning, het vertellen van de verschillende verhalen van de Zaanse Schans en met advies voor de dagelijkse communicatie en pr-werkzaamheden. De Zaanse Schans verwacht dit jaar 2,3 miljoen bezoekers en wil met behulp van Counter Content zorgen voor een goede spreiding van de bezoekers over het hele jaar.

Inge Kroonenberg, marketing- en pr-manager van de Zaanse Schans: "Iedereen kent de Zaanse Schans, maar we willen juist de verschillende verhalen onder de aandacht te brengen zoals dat van de molenaar, de bewoners en de verschillende ambachtslieden. Daarnaast willen we graag de gescheidenheid aan activiteiten zichtbaar maken waarbij beleving op de Zaanse Schans heel belangrijk is."

Dennis Jak, Managing Partner van Counter Content: "We zijn erg trots dat we aan de slag mogen voor de Zaanse Schans en sterk verbonden met de Zaanstreek waar we veel kennis over in huis hebben. Wij vinden het geweldig om bij te kunnen dragen aan de zichtbaarheid van dit prachtige cultureel erfgoed."

www.countercontent.nl
www.dezaanseschans.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie