DDB & Tribal Amsterdam breidt senior team uit
23-01-2017 12:16:21 | Door: Katja Brokke | hits: 1955 | Tags:

DDB & Tribal Amsterdam maakt bekend het senior team uit te breiden met de promotie van Erin Zito en Silvia Vinkenoog Lenberger als nieuwe Business Directors. Daarnaast heeft het bureau Paola Bersi aangesteld als International Account Director voor het aansturen van een aantal internationale accounts.

Vinkenoog Lenberger is werkzaam bij DDB & Tribal Amsterdam sinds 2010 waar zij begon als allround accountmanager. In haar voorgaande rol leidde ze geïntegreerde, data-gedreven campagnes voor merken als Ziggo, Centraal Beheer, McDonald’s en Heineken.

Vinkenoog Lenberger: “Technologie en het gedrag van consumenten veranderd constant. Het is daarom belangrijk complexe technologische processen uiteen te kunnen zetten voor klanten zodat zij op basis daarvan de beste creatieve beslissingen kunnen nemen. DDB & Tribal Amsterdam heeft mij de mogelijkheid gegeven me hierin te specialiseren.”

Zito startte in Juni 2015 bij het bureau als projectmanager en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van apps en de socialmediastrategie voor klanten als Adidas en Royal Canin. In haar nieuwe rol zal zij verantwoordelijk blijven voor deze klanten en zich daarnaast gaan focussen op new business.

Zito: “DDB & Tribal Amsterdam is een bureau dat wendbaar, effectief en innovatief is. Daarnaast heerst er een ondernemende cultuur en hebben we een mondiaal bereik. Het is een omgeving waarin ik kan uitblinken en waar ik in staat ben om een echte impact te hebben op het bureau en mijn klanten.”

Ivo Roefs, Co-CEO van DDB & Tribal Amsterdam: “Het is altijd fantastisch om te zien hoe onze mensen zich ontwikkelen richting de top binnen ons bedrijf. We zijn ontzettend trots op Silvia en Erin’s vermogen om resultaten te boeken op te lange termijn voor onze klanten.”

Op de foto van links naar rechts: Erin Zito, Paola Bersi en Silvia Vinkenoog Lenberger.

www.ddb.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie