DDB & Tribal vernieuwt directie met Te Pas en Du Pre
25-05-2018 12:08:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4137 | Tags:

Bij DDB & Tribal Amsterdam maakt de commerciële directie, bestaand uit Ivo Roefs en Alistair Beattie, vanaf 1 augustus 2018 plaats voor twee nieuwe managing directors. De wissel komt na wat Roefs ‘een geslaagde integratie’ noemt: "Wij hebben laten zien dat de grenzen tussen digital en offline compleet verdwijnen in het nieuwe bureau."

De nieuwe directie wordt gevormd door twee managing directors: Esther te Pas en Lawrence du Pre, beiden afkomstig uit de eigen gelederen.

Roefs: "Er staat nu een helder gepositioneerd bureau dat klaar is voor de volgende fase. Toen Alistair en ik daarover gingen praten, bleek dit voor ons persoonlijk ook een goed moment om een nieuwe stap te maken."

Beattie verlaat DDB na acht jaar in verschillende rollen (voordat hij in de Amsterdamse directie kwam, was hij Head of Strategy Europe), om een onderneming te starten op het gebied van merk- en communicatiestrategie.

Beattie: "Ik zie er enorm naar uit om terug te gaan naar de basis en me weer helemaal op strategie te focussen."

Roefs werkte 16 jaar bij DDB, waarvan hij tien jaar leiding gaf aan de Amsterdamse vestiging.

Te Pas: "Dit is het bureau waar ik zo’n beetje ben opgegroeid, dus het is een prachtige stap om nu aan het stuur te gaan zitten en ons bedrijf in een constant veranderende markt verder vorm te geven."

Du Pre komt van het Turkse Medina Turgul DDB, waar hij in 2004 in dienst kwam en sinds 2011 CEO was. Onder zijn leiding werd de bureaugroep in de afgelopen acht jaar maar liefst zes maal Bureau van het Jaar, en wist men zowel zakelijk als creatief de top van de markt te bereiken.

Na de fusie in 2012 werd de Amsterdamse vestiging al in 2014 Bureau van het Jaar, en bij de laatste editie van de SpinAwards was het bureau opnieuw de onbetwiste winnaar.

www.ddbgroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie