DDB & Tribal maakt maakt zestigste Even Apeldoorn Bellen commercial voor Centraal Beheer
20-02-2017 16:43:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2470 | Tags:

Deze weel gaat de nieuwe Even Apeldoorn Bellen commercial van Centraal Beheer in première. De film Hulk is nummer 60 in de reeks van commercials die ruim 30 jaar geleden bij Centraal Beheer ontstond.

Ook deze zestigste in de seroe is gemaakt door reclamebureau DDB & Tribal. De reclamespot werd op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. In de ‘achtertuin’ van niemand minder dan Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan. De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met ‘Hulkamania’ het World Wrestling Entertainment op de kaart en speelt een prominente rol in de nieuwe commercial van Centraal Beheer.

In deze nieuwste commercial maken we kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging is kansloos. Weg tas! Of toch niet? In de verte wordt de tasjesdief namelijk ingerekend door een indrukwekkende spierbundel. Eentje die maar al te graag even de show steelt.

Peggy Spaapen, Manager Digital & Marktcommunicatie bij Centraal Beheer: “De nieuwste ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt van onze grote productcampagnes dit jaar. Natuurlijk komt ook hierin de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’ knipoog terug. In de productcampagnes heeft het gezin van Mark en Margreet steeds de hoofdrol. We laten zien dat we oplossingen bieden waar onze klanten blij van worden. En dat we bij schade dag en nacht voor onze klanten klaarstaan.“

De commercial Hulk verschijnt vanaf zaterdag 25 februari op televisie.


Credits

Creative agency: DDB & Tribal Worldwide, Amsterdam | Production Company: In Case of Fire | Director: Sven Super | Executive Creative Director: Dylan de Backer | Producer: Yuka Kambayashi, Arjan Oosterveer | Business Director: Milo van der Meij | Client: Marteyn Roose, Peggy Spaapen, Karin Wekema, Ellen van der Horst

www.centraalbeheer.nl
www.ddbgroup.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie