DPD verdubbelt capaciteit in nieuw distributiecentrum vanwege groei e-commerce
11-09-2017 10:05:57 | Door: Arjen Westra | hits: 2116 | Tags:

Pakketdienst DPD gaat in haar nieuwe Nederlandse hoofdvestiging in regio Eindhoven de verwerkingscapaciteit van pakketten verdubbelen om aan de versnelde groei van de e-commerce markt te kunnen voldoen.

Het bedrijf investeert in een hypermodern nieuw sorteersysteem. De installatie beschikt over een maximale verwerkingscapaciteit van 50.000 pakketten per uur.

Het nieuwe hoofdkantoor van DPD, de zogenoemde HUB Eindhoven, wordt begin 2019 in bedrijf genomen. De hub is 24 uur per dag operationeel en krijgt een omvang van 23.000 vierkante meter.

Dit biedt DPD en haar klanten direct toegang tot het belangrijkste snelwegnet in Nederland, België en Duitsland. Kortom, de meest ideale locatie voor moderne logistiek in deze regio.  

Ceo DPD Eric Dietz: ‘Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten beter van dienst te zijn en pakketten sneller te leveren. De investering in het nieuwe sorteersysteem past perfect binnen onze groeistrategie voor de Nederlandse markt. Het kloppende hart van onze nieuwbouw in Eindhoven wordt straks gevormd door dit innovatieve systeem. Concreet betekent het een ruime verdubbeling van onze huidige capaciteit in Best, waardoor we nog beter en sneller de pakketten van onze klanten kunnen bezorgen. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.’

www.dpd.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie