Daan van Kuijeren en Jochem Zwetsloot naar Zenith
29-09-2017 12:17:00 | Door: Marianna Beets | hits: 1842 | Tags:

Daan van Kuijeren is aangesteld als Head of Strategy bij mediabureau Zenith. Daan werkte tot voor kort als strategy director bij Universal Media en was in 2009 medeoprichter van The Gardeners. Jochem Zwetsloot is aangesteld als Head of Digital van Zenith Nederland. Jochem was voorheen werkzaam bij onder andere Mindshare, Vodafone en Wunderman.

Marc Verschoor, Managing Director Zenith Nederland: “Ik ben verheugd te kunnen melden dat Daan en Jochem respectievelijk de strategische en digitale leiding van Zenith voor hun rekening nemen. Daan ken ik als een zeer gedreven strateeg met een duidelijk einddoel voor ogen. Met zijn ervaring, energie en inlevingsvermogen in onze klanten weet ik zeker dat Daan de juiste persoon is om onze ROI+ positionering verder uit te bouwen en daarmee waarde toe te voegen voor onze klanten. Jochem heeft een indrukwekkend verleden op het gebied van digitale marketing. Met zijn komst onderstrepen wij onze verdere focus op digital als essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Voor de aansturing, begeleiding en ontwikkeling van ons digitale team en bovenal door zijn visie op digitale dienstverlening is Jochem een perfecte match.”

Daan van Kuijeren: “Ik voel bij Zenith heel sterk de ondernemende energie waar ik naar op zoek was. Met onze rijke ROI heritage, de insights-led manier van werken en het sterke Publicis One netwerk zijn alle ingrediënten aanwezig om van Zenith het meest resultaat gedreven bureau van Nederland te maken. Ik kijk er naar uit om samen met het team verder te bouwen aan de lange termijn relaties van ons prachtige klantenportfolio.” 

Jochem Zwetsloot: “Bij Zenith is alle kennis, tooling en techniek aanwezig om haar ambitie om hèt ROI agency te zijn waar te maken en als een echte business partner voor de klanten zijn. Het digitale team van strategen, planners, analysten en specialisten speelt hierbij een cruciale rol. Met veel plezier en energie ga ik  de uitdaging aan om dit te bewijzen bij de klanten van Zenith.”

www.publicisone.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie