De Bijenkorf onthult interactieve etalages
10-11-2017 14:36:00 | Door: Marianna Beets | hits: 5232 | Tags:

De Bijenkorf heeft haar etalages voor het feestseizoen onthuld. Dit keer met een evenement in Den Haag. Onder de sterrenhemel in de etalages bevinden zich wondere werelden, rijk gedecoreerd met wit besneeuwde kerstbomen. Ook het paard van Sint Nicolaas is aanwezig. Nieuw dit jaar zijn enkele interactieve etalages.

Vincent Sturkenboom, Creatief Directeur de Bijenkorf: “Het hele jaar werken wij aan de ontwikkeling van onze feestelijke etalages. ‘Alles voor de meest magische tijd van het jaar’ is dit keer ons thema. Ieder jaar willen we alle voorbijgangers inspireren en verrassen. Dat doen we nu voor het eerst ook met interactieve etalages. Voorbijgangers worden zo zelf onderdeel van de etalage.”

Interactieve etalages

Door een druk op de knop maakt men een foto van zichzelf of kan men iets laten bewegen in de etalage. Zo is er een grote snowglobe te zien met daarboven een mistletoe. Voorbijgangers kunnen hier een kus vereeuwigen. Deze foto kan direct geüpload worden naar het Instagram-account: instagram.com/debijenkorfxmas. In de andere interactieve etalages zullen sleeën in een snowglobe of klimpietjes gaan bewegen.

Feestelijke onthulling

Onder begeleiding van acteur Niek Roozen onthulden acht kinderen samen met de Visual medewerkers van de Bijenkorf Den Haag alle etalages. De etalages in Den Haag zijn in het verleden meerdere malen bekroond met TINK awards.

Sint Nicolaas en Kerst

Sint Nicolaas en Kerst zijn in alle winkels van de Bijenkorf duidelijk aanwezig. Voor Sint is er een ruim assortiment aan speelgoed, met dit jaar de nadruk op houten speelgoed, verschillende spellen en vele pluche knuffels. Op de kerstafdeling van de Bijenkorf kunnen klanten terecht voor verschillende thema’s: Klassiek & feestelijk, wonderlijk wit, botanische kerst, kerst iconen en kleurrijk kerstfeest. De witte kerst items met zilveren glitters en sneeuw zijn geheel in lijn met de etalages.

www.debijenkorf.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie