De Groot Drukkerij verder onder de naam grootsgedrukt.nl
10-02-2017 11:53:00 | Door: Marianna Beets | hits: 6559 | Tags:

De Groot Drukkerij in Goudriaan heeft haar nieuwe naam, website en webshop gelanceerd. Waar de drukkerij de afgelopen 50 jaar onder de naam De Groot Drukkerij het drukwerk leverde, doen zij dat nu onder de naam De Groot – grootsgedrukt.nl. We gaan onze relaties vanuit één naam, één gezicht en één portaal bedienen. De toekomst is grootsgedrukt.nl. Eén website voor advies, inspiratie en het bestellen van al uw drukwerk.

Achter de naam De Groot – grootsgedrukt.nl gaat een herpositionering schuil. De Groot is en was een klassiek grafisch bedrijf. In de markt zoals die zich nu ontwikkelt, worden zowel vormgeving en media, als informatie- en druktechnologie aan elkaar gekoppeld. Dat is waar we als De Groot op inspelen. We brengen on- en offline bij elkaar; de kracht van online bestellen stellen we ter beschikking aan relaties die op de klassieke manier drukwerk inkopen en indien drukwerkinkopers via onze webshop drukwerk bestellen - het gaat dan om standaardproducten - vertellen we dat we ook maatwerk bieden. Door het samenbrengen van het on- en offline productaanbod, onze kennis, wetenswaardigheden en expertise te delen, en door ons onder één merknaam te presenteren, gaan we onze relaties nog beter bedienen. Zo verzekeren we dat de drukwerkproducten en onze dienstverlening nu en in de toekomst van het vertrouwde hoge kwaliteitsniveau blijven.

Wim Everts Msc, afkomstig uit de automatiseringsbranche, is als Algemeen Directeur benoemd. De Groot sr. heeft de taken van Commercieel Directeur op zich genomen. De Groot jr. is Directeur Productie & Facilitair.

Nieuwe pers

Met de lancering van de nieuwe naam is tevens de nieuwe KBA Rapida pers in gebruik genomen. Deze 8-kleuren pers met de modernste technologie kan in zeer hoog volume, met supersnelle omsteltijden full colour offset drukwerk produceren. De Groot is drukker van formaat en we bieden altijd een passende drukwerkoplossing aan van standaard tot exclusief, van klein tot poster formaat alles onder één dak. We ontzorgen onze relaties en we denken graag met ze mee, zowel bij ontwerp, productie, als opslag of fulfilment.

www.grootsgedrukt.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie