De Persgroep kiest Energize voor Nationale Vacaturebank
13-06-2017 10:24:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2938 | Tags:

In de zoektocht naar een creatief bureau dat Nationale Vacaturebank kan helpen met het realiseren van haar ambitie om de perfecte matchmaker te worden tussen werkzoekenden en werkgevers is de keuze gevallen op Energize. De doorslaggevende redenen voor de keuze waren de goed doordachte strategie en de persoonlijke klik tussen beide teams.

In de eerste campagne laat Nationale Vacaturebank zien dat zij de helpende autoriteit is op jobgebied. In een vraag-antwoordcampagne speelt ze in op de onzekerheden van de sollicitanten. Om de spanning in de campagne te verhogen is ervoor gekozen om vraagstellers te portretteren, maar niet helemaal, alleen hun ogen. De ogen waar ze mee zoeken, waarmee ze kijken naar vacatures, ogen waarin de onzekerheid zich laat aflezen. Immers, als je contact met iemand maakt, kijk je hem altijd in de ogen.

De eerste campagne met radio, print, social en banners is inmiddels live.

Joost van de Loo, Strategy Director van Energize: "Er zit enorm veel enthousiasme in dit merk. Nationale Vacaturebank zet alles op alles om werkzoekers aan een geschikte baan te helpen. Voor ons is het fantastisch om dat de komende jaren zichtbaar te maken."

Daniëlle Robben, manager online marketing bij Persgroep Employment Solutions: "We zijn aan het vernieuwen en zochten een bureau dat ons uitdaagt en aanvult. We zijn heel blij met Energize als nieuwe partner."

www.energize.nl
www.nationalevacaturebank.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie