De Telegraaf introduceert online platform Telegraaf VNDG
18-04-2017 17:01:23 | Door: Katja Brokke | hits: 6825 | Tags:

Met de introductie van Telegraaf VNDG wordt een nieuw online videoplatform gelanceerd met content op het gebied van nieuws, sport en entertainment die waar, wanneer en hoe de consument dat maar wil te bekijken is. Telegraaf VNDG is gratis toegankelijk. Telegraaf-abonnees hebben daarnaast gratis toegang tot het premium aanbod op het platform. Op 1 mei gaat Telegraaf VNDG live en het platform wordt vanaf dat moment gaandeweg gevuld met video’s en programma’s.

Altijd en overal beschikbaar

De Telegraaf krijgt er met Telegraaf VNDG naast de papieren krant en de website een compleet nieuw platform bij dat via verschillende apparaten beschikbaar is. Op desktop via www.telegraafvandaag.nl en op mobiel en tablet via de Telegraaf VNDG-app (iOS/Android). De programma’s zijn zowel via een programmering te bekijken als on demand. De content is altijd en overal beschikbaar.

Nieuws, sport en entertainment

Op Telegraaf VNDG wordt een mix van nieuws, sport en entertainment aangeboden. Zo zijn er nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen, maar ook diverse programma’s waaronder Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw, Dagboek van een Minnares en Van den Heuvel haalt recht. De programma’s worden gepresenteerd door vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee, Maarten Steendam en Wilson Boldewijn. Monique Smit is één van de gezichten van Privé VNDG en het populaire VROUW feuilleton Dagboek van een Minnares is verfilmd met rollen voor Eva Laurenssen en Viggo Waas. Vanaf 1 mei zijn nieuwsbulletins en een aantal programma’s te bekijken. Gaandeweg wordt het aanbod steeds verder uitgebreid.

Strategische stap

Op het nieuwe videoplatform wordt gebruikgemaakt van de kracht van de merken De Telegraaf, DFT, Telesport, Privé, Autovisie en VROUW. Telegraaf VNDG bouwt verder op het fundament van bijna 24,5 miljoen videoviews die De Telegraaf maandelijks realiseert. Met de introductie van Telegraaf VNDG zet TMG een belangrijke strategische stap.

www.tmg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie