Coca-Cola zet deze alledaagse kersthelden centraal in campagne
06-12-2016 11:00:00 | Door: Max Vlugt | hits: 6215 | Tags:

December is een feestmaand, maar ook een periode waarin veel mensen een stapje extra zetten voor een ander. Alles om de medemens een bijzondere Kerst te kunnen bieden. Coca-Cola zet deze alledaagse kersthelden centraal in haar campagne. Tijdens de kerstcampagne ‘Bedank jouw kerstheld’ roept Coca-Cola iedereen op om zijn of haar kerstheld te bedanken. Van moeders die boodschappen doen voor het heerlijke kerstdiner tot de verpleegkundige die gewoon doorwerkt tijdens de feestdagen. Want iedereen verdient een onvergetelijke Kerst! De kersthelden campagne is vandaag van start gegaan met de nieuwe commercial.

Margreet van Staalduijnen, brand manager: "Ik hoop dat we met deze campagne mensen verbinden en hen inspireren om een ander even de aandacht te geven die ze verdienen. Op deze manier willen we de kerstgedachte tot leven brengen en de koppeling tussen Kerst en Coca-Cola bedrukken. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders Coca-Cola zien als het nummer één kerstmerk."

Naast dat alle varianten Coca-Cola verpakkingen worden voorzien van een thematische kerstuitstraling, zal er vooral aandacht zijn voor de kersthelden in ons land. Er draait vanaf vandaag een nieuwe kerstcommercial waarin Coca-Cola de kijkers zal oproepen hun ultieme kerstheld te bedanken. Via verschillende online platformen is het vanaf 8 december mogelijk om een kerstheld te bedanken. Zo kan er een gepersonaliseerd bedankje op blikjes worden samengesteld en via een visual worden verstuurd aan de betreffende kerstheld. Alle bedankjes worden online verzameld en Coca-Cola en de kerstman zullen enkele kersthelden daadwerkelijk in het schijnwerpers zetten via een ultieme experience in de Coca-Cola kersttruck.

Deze gedachte van ‘bedank jouw kerstheld’ laat Coca-Cola tevens terugkomen in inspirerende beelden die zij deelt via social media met de #bedankjouwkerstheld. En natuurlijk kan de verlichte kersttruck van Coca-Cola niet achterblijven. Vanaf vandaag rijdt de beroemde kersttruck door het land om de kerstgedachte verder te verspreiden en is het mogelijk om ook op locatie je kerstheld te bedanken via een social booth. 

www.cocacola.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie