Denise Huisman Managing Director PHD Nederland
23-10-2018 15:48:01 | Door: Katja Brokke | hits: 4179 | Tags:

Denise Huisman wordt per 1 januari 2019 Managing Director van PHD en volgt hiermee Floris Kok op. Denise Huisman is ruim vier jaar werkzaam bij PHD waar ze de rol van Strategy Director vervulde. Floris Kok blijft in een andere rol betrokken bij PHD waarbij de focus ligt op de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van het team.

Patrick Molleman, CEO van OmnicomMediaGroup Nederland: "Het is altijd een voorrecht om binnen de organisatie ruimte te kunnen geven aan nieuw leiderschap. Denise is een waanzinnig talent met een enorme drive en intrinsieke motivatie om het altijd beter te doen. Klanten lopen met haar weg en ze heeft een indrukwekkend track record op new business. Mooi ook dat we dit op deze wijze kunnen organiseren, superieure stap van Floris, onnavolgbare timing."

Denise Huisman: "De afgelopen 10 jaar is PHD geleid door één van de oprichters (Edwin van der Aa, Patrick Molleman en Floris Kok). Het is een grote eer hier opvolging aan te mogen geven en ik ben dan ook ontzettend blij met het vertrouwen vanuit zowel PHD als OmnicomMediaGroup. Daarnaast is het voor PHD hartstikke mooi dat Floris Kok betrokken blijft bij de organisatie."

www.phdmedia.com/netherlands
www.omnicommediagroup.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie