Dept verwelkomt het Duitse superReal
13-02-2018 10:35:30 | Door: Katja Brokke | hits: 3331 | Tags:

Duitsland's e-commerce agency voor mode en lifestyle wordt onderdeel van Dept, het internationale netwerk van digital agencies. Door aan te sluiten als key partner krijgen de klanten van superReal toegang tot een breder palet aan expertises op het gebied van online marketing, data en technologie. Met 105 nieuwe Duitse collega’s versterkt Dept niet alleen haar positie op de Duitse markt, maar ook de internationale e-commerce mogelijkheden. 

Volker Will, oprichter en Managing Director van superReal: “Door onze expertise te bundelen, kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen in hun online business; van merk tot platform, slimme data en online marketing. Bovendien zet de toetreding tot Dept koers voor verdere internationale groei, terwijl we de superReal cultuur levend kunnen houden.”

SuperReal werkt op operationeel niveau samen met de Dept-bureaus, maar behoudt het bestaande management en DNA.Paul Manuel, co-founder van Dept: “De creatieve en technische kracht van superReal, gecombineerd met de solide technische expertise van Be Excellent en online marketingbureau Trust Agents, creëert een unieke en alles-in-één Dept-oplossing voor e-commercemerken. Voeg hier een geweldige cultuur en ondernemersgeest aan toe en je begrijpt dat we niet kunnen wachten om samen te werken en langdurige impact te creëren op de Duitse markt.”

www.deptagency.com
www.superReal.de

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie