Designer Alexander Wang en model Bella Hadid samen in korte film voor Magnum
02-05-2018 17:57:29 | Door: Max Vlugt | hits: 3643 | Tags:

Speciaal voor de Take Pleasure Seriously campagne van Magnum gaan de wereldberoemde fashion designer Alexander Wang en internationaal supermodel Bella Hadid de samenwerking aan met het luxe ijsmerk Magnum. De nieuwe campagne viert Magnums geschiedenis van vakmanschap, expertise en oog voor detail en wil hiermee iedereen ter wereld oproepen to always Take Pleasure Seriously.

Voor de campagne is er samen met Alexander Wang en Bella Hadid een korte film geproduceerd waarin de twee wereldsterren laten zien hoe belangrijk het is om plezier te maken. De verhaallijn illustreert de expertise die achter Magnum schuilgaat en de waarde die het merk hecht aan het creëren van een indulgent ervaring. Op 10 mei wordt de campagne officieel onthuld tijdens het Cannes International Film Festival.

Voor de filmproductie werkte Magnum nauw samen met Alexander Wang, die de uitdaging wilde aangaan om iets anders neer te zetten dan de bekende filmproducties over mode. De set lijkt op een fotoshoot locatie waar Bella Hadid en Alexander Wang samenwerken aan een project. Zodra er een hap wordt gezet in de Magnum, verandert de sfeer op de set en durven ze beide hun speelse kant te laten zien. 

Bella Hadid: "Ik geniet van alle dingen in het leven en ben niet bang om tussen alle hectische periodes van het modellenleven door te genieten en me te laten gaan. Om samen met mijn vriend Alexander Wang in deze film te mogen spelen was ultiem genieten."

Wang: "De samenwerking met Magnum gaat voor mij volledig over 'pleasure' en 'indulgence'. Ik ben er heel trots op om samen met Bella te laten zien wat voor vakmanschap er achter Magnum schuilgaat. Het is fantastisch om met Magnum aan de campagne te werken zodat we mensen kunnen laten zien wat het belang is van echt genieten in het leven. Ik kijk heel erg uit naar de grote onthulling in Cannes!"

Magnum keert dit jaar terug naar het Cannes International Film Festival om de Take Pleasure Seriously-campagne te vieren waarin de premium Magnum en plezier maken centraal staan: a day without pleasure is a day lost. Alexander Wang en Bella Hadid zullen op 10 mei aanwezig zijn voor nog een extra verassende onthulling.  

Samen met Alexander Wang host Magnum op de avond van 10 mei een feest op de Croisette, waar gasten kunnen genieten van een avond vol indulgence en serious pleasure. Houd de social media kanalen van Magnum in de gaten voor het laatste nieuws over de grote onthulling en kijkje achter de schermen in de glamorous wereld van Magnum vol fashion en VIP gasten. #MagnumCannes#TakePleasureSeriously 

www.magnumicecream.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie