Detron kiest voor Partout
02-02-2017 10:18:44 | Door: Katja Brokke | hits: 2671 | Tags:

Uit een selectie van vijf onlinemarketingbureaus heeft ICT-partner Detron gekozen voor een samenwerking met digital native agency Partout, gevestigd in Eindhoven. Partout won de pitch waarin zij lieten zien hoe ze de online marketing, SEO, SEA en leadgeneratie voor Detron kunnen verzorgen.

Ronald Knoop, CCO bij Detron: “In oktober is de nieuwe website van Detron, gerealiseerd door Uselab, live gegaan. Daarnaast zochten we een bureau voor de online marketing, waaronder het begeleiden van de transitie van de oude website naar de nieuwe website, het verkeer waarborgen en B2B leadgeneratie. Partout bleek met zijn brede kennis van online marketing en de digitale vaardigheden het juiste bureau te zijn.”

Jeroen Valkenburg, digital strateeg bij Partout: “Detron staat open voor hulp, inspiratie en wil online bouwen aan relaties met haar doelgroep. Dat is precies de visie waar wij vanuit gaan. Wij streven een optimale inzet van digitale marketingactiviteiten na met als ondergrond een doordachte strategie. Wij geloven dat relaties bouwen de nieuwe manier van verkopen is.”

De samenwerking tussen Detron en Partout moet de ICT-partner meer online zichtbaarheid geven.

www.partout.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie