Digital Power en Mapp gaan strategische samenwerking aan
10-10-2016 11:02:00 | Door: Marianna Beets | hits: 2659 | Tags:

Digital Power ceo René de Boer en Per John Jensen, algemeen directeur van Mapp, tekenden een samenwerkingsovereenkomst. Samen gaan ze de online engagement van de marketingactiviteiten van hun klanten verbeteren. Dit doen ze door de data-gedreven kennis van Digital Power te combineren met het customer engagement platform van Mapp. Beide bedrijven hebben veel expertise op het gebied van marketing automation en -optimalisatie, maar vanuit verschillende invalshoeken.

Afgelopen zomer kondigde de investeringsmaatschappij Marlin Equity Partners de overname van de Marketing Applications organisatie (TMA) van Teradata Corporation aan. Deze fuseerde met BlueHornet om een sterke positie als wereldwijde customer engagement platform provider te verkrijgen. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Mapp.

Voor de overname en fusie van TMA, waren Digital Power en Teradata al in gesprek over een samenwerking. René de Boer, ceo Digital Power “Onze Digital Consultants kunnen niet alleen marketingsoftware implementeren, maar deze juist ook inzetten voor effectieve marketingcampagnes. “We werken graag samen met ontwikkelaars van marketing waarmee we de customer engagement van de campagnes van onze opdrachtgevers kunnen verhogen.”

Na de fusie van BlueHornet en TMA kwam het moment om de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Vanaf nu ondersteunen de consultants van Digital Power de marketing teams van Mapp’s klanten bij het gebruik van hun oplossingen. Daarnaast wordt Mapp’s platform ingezet bij opdrachtgevers van Digital Power. Per John Jensen, algemeen directeur Mapp:“We zien uit naar de eerste resultaten. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons platform aanzienlijk verbeteren. De doorontwikkeling vindt nu namelijk plaats op basis van de behoeften van onze klanten, maar ook op basis van de expertise van Digital Power.”
Beide partners zijn ervan overtuigd dat hun combinatie van tools en specialisten een unieke kans is voor hun klanten.

www.digital-power.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie