Digital agency Adwise wint eerste prijs bij Google Premier Partner Awards
11-09-2017 06:44:12 | Door: Arjen Westra | hits: 3673 | Tags:

Digital agency Adwise – Your Digital Brain heeft de eerste plaats in de categorie Display Innovation behaald bij de Google Premier Partner Awards 2017.

De case is nu in de race voor de Global Awards in New York op 28 september 2017. De awards erkennen de prestaties van de beste digital marketingbureaus in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA). 

In totaal hebben er 2000 agencies ruim 5000 cases ingestuurd, verdeeld over zes categorieën. De winnaars van deze categorieën zijn tijdens de prijsuitreiking in Dublin per categorie bekend gemaakt.

Thijs Wolbers, business consultant e-commerce bij Adwise: ‘We zijn super trots dat wij deze Award hebben gewonnen. Het is een Oscar binnen ons vakgebied!’

De award werd behaald met een case voor Kees Smit Tuinmeubelen. Door slimme toepassingen binnen Display Advertising, behaalde Adwise indrukwekkende resultaten.

Mitchel Oude Nijhuis e-commerce & marketing Director: ‘Bij een snel veranderende markt en toenemende concurrentie, zoek je een organisatie die slimme dingen doet, waarmee je onderscheidend blijft. Deze bekroning is een bevestiging van de prestaties van ons hele team én de kwalitatieve samenwerking met Adwise’

Mensen zijn tegenwoordig op verschillende devices, locaties en tijden online actief. Adwise ontwikkelde een oplossing die zorgt voor het tonen van het juiste bericht, op het juiste moment. Deze oplossing samen met goede meetbaarheid, geeft accurate weergave van de resultaten.

Tom ter Horst, digital strategist bij Adwise: ’Door deze aanpak zijn indrukwekkende resultaten gerealiseerd, die nu ook zijn erkent door Google.’

www.adwise.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie