Digital agency Colours neemt Mangrove over
22-08-2017 09:41:00 | Door: Marianna Beets | hits: 3524 | Tags:

Colours verstevigt haar positie in de digitale branche met de overname van Mangrove. Colours zet hiermee een volgende stap in haar 2020 ambitie, groei naar een van de grotere digital agencies in de Nederlandse markt, gedreven vanuit strategie, realisatie en conversie optimalisatie. De naam Mangrove, blijft gehandhaafd en zal zij aan zij gaan met Colours.

Jorg Verweij, ceo Colours: “Beide bureaus bestaan dit jaar 20 jaar en hebben dezelfde ontwikkelingen meegemaakt. Niet alleen voor wat betreft technologische innovatie, ook voor wat betreft aanpak (waterval/scrum) en markt-ontwikkeling. Colours is de kant op gegaan van ‘operational efficiency’ en Mangrove die van de ‘ultieme gebruikservaring’. Nu komen ze samen. Gebruikservaring en digitale strategie zijn steeds vaker onderwerpen op directieniveau. Met de overname van Mangrove kan Colours haar klanten nog beter helpen met het verbeteren van hun bedrijfsresultaat door inzet van digitale middelen. Met collega’s van Mangrove versterken wij onze strategische en creatieve slagkracht. Geografisch is het ook ideaal, veel van onze klanten zijn gehuisvest in Rotterdam en dat gaat prima samen met ons huidige kantoor daar."

Mangrove oprichters Robert Leefmans, Roel Schiefelbusch en Oscar van Veen zijn blij dat ‘hun’ agency na 20 jaar onder de vleugels Colours een volgende fase in gaat.

Van Veen: “We hebben de afgelopen jaren actief gezocht naar aansluiting. Als boutique agency biedt je binnen een groep meer. De medewerkers kunnen zo samen acteren op een hoger niveau. Met de combinatie tussen Colours en Mangrove spelen ze nu in een andere league. Zelf kruipen Van Veen en Schiefelbusch met FIT digital natives nóg dichter op de klant door een flexibel inzetbare pool van online professionals die on site werken. Ook Leefmans zit niet stil: Hij trekt de kar bij Notificare.com, marktleidend Mobile Marketing Platform."

www.colours.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie