Dimitri Heikamp cliënt content director Allerhande MPG.
16-11-2016 09:10:00 | Door: | hits: 3142 | Tags:

Crossmediacontentmarketingbureau MPG. heeft het team uitgebreid met Dimitri Heikamp. Heikamp heeft een trackrecord achter zijn naam op het gebied van content, digital media en technical development. Na de verkoop van zijn gamingbedrijf werkte hij de laatste acht jaar bij Sanoma als, onder andere, digital content director Kids & Teens.

Dolly van den Akker, business directeur MPG. Nederland: “Met MPG. richten we ons op crossmedia contentmarketing. Immers, als bureau speel je continu in op behoefte en gedrag van de consument; en hij/zij is al lang niet meer single media, maar eerder volledig omnichannel. Dimitri past met zijn achtergrond perfect bij deze focus van MPG. Hij heeft niet alleen grote merken en titels aan de hand genomen door het digitale tijdperk. Hij heeft ook de kracht en kunde om de juiste teams te formeren en begeleiden om onze klanten te helpen en steeds een stapje voor te zijn. Dimitri wordt betrokken bij alle grote klantvraagstukken maar zal zich in de eerste plaats richten op het omnichannelplatform van Allerhande en geeft daarmee leiding aan het Allerhande-account.”

Dimitri Heikamp: “De grootste funfactor in mijn werk is het maximale uit teams halen en samen de juiste oplossingen voor opdrachtgevers te verzorgen. MPG. heeft een mooi en groot klantenportfolio met uitdagende communicatievraagstukken. Het interessante van communicatie in deze tijd, is dat het onlosmakelijk verbonden is met techniek en digitale strategie om zo de consument doeltreffend te bereiken. Ik hoop met mijn achtergrond in content, gaming, digitale media en mijn passie voor technologie de teams bij MPG. hierin te kunnen begeleiden.”

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie