Directeur Olaf Croon verlaat Bond Van Adverteerders, gaat naar Rotterdams Philharmonisch Orkest
31-08-2017 15:10:15 | Door: Katja Brokke | hits: 3307 | Tags:

Olaf Croon, sinds drie jaar directeur van de BVA, zal de vereniging per 1 september verlaten. Hij wordt zakelijk directeur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Croon: “Mijn hart ligt aan de ene kant in media en marketing, waarin ik jaren werkzaam ben geweest. De laatste drie jaar als directeur van BVA. Bij BVA hebben we gebouwd aan het fundament van de vereniging en het is goed te zien dat steeds meer leden ons weten te vinden. Aan de andere kant ligt mijn hart ook in de muziek. In mijn nieuwe functie bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest komt alles samen en deze kans kon ik dan ook niet laten lopen. Ik wil mijn collega’s, het bestuur en alle leden van BVA hartelijk danken voor hun enthousiasme, betrokkenheid en de fijne samenwerking de afgelopen jaren.”

De werkzaamheden van Croon worden op interim basis overgenomen door Cees Polman. Polman heeft al een lange loopbaan in media en onderzoek achter de rug en vervulde verschillende bestuursfuncties bij onder meer NOM en Cebuco.

Frenkel Denie, voorzitter van de BVA: "Het bestuur van BVA feliciteert Olaf met deze mooie stap. We wensen hem heel veel succes en willen hem hartelijk danken voor het werk dat hij de afgelopen jaren voor BVA heeft verricht. De vereniging staat als een huis en BVA weet steeds meer leden aan zich te binden door relevante kennissessies o.a. op het gebied van digitalisering, transparantie en privacy. In Cees hebben we een goede interim directeur gevonden, die verder kan bouwen op de ingeslagen route. Daarnaast zal Cees op zoek gaan naar een nieuwe directeur."

www.bva.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie