Dolly van den Akker Business Unit Director bij MPG.
03-11-2015 10:36:00 | Door: | hits: 5188 | Tags:

MPG. heeft Dolly van den Akker (43) aangetrokken als nieuwe Business Unit Director voor de Aholdmerken: Allerhande, Etos, Gall & Gall en AH to go. Ze neemt hierbij de managementtaken over van Irpa Allard. Allard gaat verder als zelfstandige en zal zich volledig richten op haar grote liefde concepting. Wel zal zij Richard de Booij blijven ondersteunen bij de internationale groei van het Amstelveense contentmarketingbureau.

Dolly van den Akker

Dolly van den Akker: "MPG. is al jaren een gevestigde naam in Nederland als het gaat om contentmarketing. Het bureau heeft met het Allerhande contentplatform internationaal dé succescase neergezet in het gebruik van scalable content. Ik kijk er enorm naar uit om voor de Ahold accounts met het MPG. team en samen met onze klanten blijvend het verschil te maken in contentmarketing. Dat doen we onder andere door continu te kijken hoe we de ontwikkelingen van morgen het liefst vandaag al door kunnen voeren. De komende periode ga ik mij focussen op de verdere groei van MPG. door interne processen te optimaliseren, de zichtbaarheid van MPG. in de markt te vergroten en de strategische kennis van onze omnichannel & strategische content marketing te verbreden."

Richard de Booij, directeur MPG.: "Ik ben ontzettend blij dat een vakvrouw als Dolly voor MPG. heeft gekozen. Haar komst past in onze strategie naar verdere groei. Met haar kennis, netwerk en ervaring is ze van grote waarde voor ons bureau. Dolly ademt passie en enthousiasme voor het vak. Door de managementtaken bij Dolly neer te leggen, kan Irpa Allard zich volledig focussen op haar grote liefde conceptontwikkeling. Zowel voor zichzelf als voor onze key-accounts. Daarnaast zal zij mij blijven ondersteunen bij de verdere internationale groei van het bureau waarbij de inzet van schaalbare content een van de speerpunten zal zijn."

www.mpg.today

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie