Domino’s vindt partner in Searchresult
07-06-2018 18:41:12 | Door: Marianna Beets | hits: 2605 | Tags:

Na een bureauselectie heeft Domino's gekozen voor Searchresult, het datagedreven performancemarketingbureau dat onderdeel uitmaakt van Adeptiv. Bijzonder aan de samenwerking is dat er sprake is van een echt partnerschap. Domino's besteedt de werkzaamheden niet uit, Searchresult schuift aan aan klantzijde, voor advies en ondersteuning.

Domino's heeft in Nederland 250 winkels en is nummer 1 in het bezorgen van pizza’s. Ruim 75 procent van de omzet van Domino’s komt op dit moment via het digitale kanaal.

Casper Mooyman, Digital Manager Domino’s Pizza: “We zijn al sterk datagedreven, maar kunnen nog steeds leren van de data en het slim toepassen. De conversie van onze online advertentie-inspanningen kan altijd een tandje beter. Ook is er nog rendementswinst te boeken op onze tv/video- en social-inzet. Met name bij de jongste doelgroepen, klanten onder de 25, van wie het mediagebruik bijna 100 procent online is.”

Robin Peters, Business Development Manager Searchresult: “Een prachtig merk om voor te werken: het product en het merk genieten 100 procent bekendheid, de doelgroep is bijna 100 procent online, en online marketing is in grote mate bepalend voor het succes. De Quick Service Restaurant en de food-delivery markt zijn enorm in ontwikkeling met een groter wordend concurrentieveld. Het is dan ook een dankbare uitdaging om daar invulling aan te geven. Dat doen we aan de hand van de vaste campagnemomenten van Domino’s, zoals de promo’s, merkactivatie- en stuntweken. Slim inspelend op de op deze momenten verzamelde informatie over het online koopgedrag van Domino’s klanten.”

Michiel van Riemsdijk, Commercieel Directeur Adeptiv: “We zijn enorm blij met dit nieuwe account. Domino's is een geweldig mooi bedrijf, met een perfecte match in datagedrevenheid. De energie is voelbaar en enthousiasmeert. Dat vertaalt zich iedere dag weer in een prettige en succesvolle samenwerking.”

www.searchresul.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie