Donald Duck Weekblad lanceert Week van het geld-editie
27-03-2017 12:08:00 | Door: Katja Brokke | hits: 6517 | Tags:

Voor de Week van het geld, die van 27 maart tot en met 31 maart wordt gehouden, brengt Donald Duck Weekblad in samenwerking met Wijzer in geldzaken een speciale editie over geld uit. Deze zal als ondersteunend lesmateriaal uitgedeeld worden aan leerlingen van groep 7 en 8 om zowel op school als thuis te leren over omgaan met geld.

Ook in Duckstad speelt geld een grote rol en zijn de contrasten groot. Zo is Dagobert Duck de rijkste eend ter wereld (al vindt Govert Goudglans hier het zijne van) terwijl zijn neef Donald geen cent te makken heeft.  Waar de neefjes Kwik, Kwek en Kwak altijd hard en eerlijk werken voor hun geld, nemen de Zware Jongens het wat minder nauw. Op deze manier geeft Donald Duck Weekblad de lezers spelenderwijs een kijkje in de wereld van het geld.

Beeld: Donald Duck Weekblad

Samen met Wijzer in geldzaken brengt Donald Duck Weekblad een editie uit die zich op een vrolijke en (eigen) wijze richt op het verstandig gebruiken van geld. De beroemde inwoners van Duckstad nemen de leerlingen in verschillende strips mee op hun avonturen en laten zien hoe anders iedereen met zijn of haar geld omgaat. Samen met Dagobert Duck komen ze erachter hoe de vraag en aanbod werkt of kunnen ze een quiz doen om te zien hoe goed (of slecht) ze zelf met geld omgaan. Verder staat de editie vol met handige en leuke tips over wat je allemaal met je geld kunt doen.

www.donaldduck.nl
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie