Donald Duck Wonen lanceert Duckstadshop.nl met campagne
28-11-2016 08:59:00 | Door: Katja Brokke | hits: 3986 | Tags:

Donald Duck Wonen lanceert in samenwerking met reclamebureau NOISE een eerste tv-commercial. De campagne omvat naast tv ook online, OOH en print en geeft invulling aan de onlangs geïntroduceerde collectie Donald Duck Wonen. Via de reclame maakt Nederland kennis met de producten die verkrijgbaar zijn op Duckstadshop.nl.

De commercial, die te zien is op onder andere tv en social media, vertelt het verhaal van een gezin waarin Donald Duck een belangrijke rol speelt. Naast de kideren, blijkt papa stiekem ook dol te zijn op het vrolijke weekblad. Terwijl het gezin opstaat, passeren allerlei producten uit de Duckstadshop de revue. Op de e-commercesite van het weekblad is een divers aanbod aan producten voor jong en oud te koop. 

Donald Duck Wonen 

Doland Duck biedt naast een breed print portfolio en digitale producten nu ook meubels, behang en textiel. De wooncollectie is een internationale primeur en ontworpen door de makers van het weekblad, met het design van de Donald Duck striptekenaars. 

Credits:
Donald Duck Weekblad: Joan Lommen & Marjolijn Hoffmans | NOISE: Marcel Wortel & Vincent Rump | Branded Shorts: Omar Perineau

www.duckstadshop.donaldduck.nl
www.sanoma.nl
www.makesomenoise.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie