Dubbele dosis exen in MTV's Ex on the Beach: Double Dutch
19-05-2017 19:54:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3308 | Tags:

Elke zondag om 22.00 uur zorgt MTV voor je wekelijks dosis guilty pleasure tv, want Ex on the Beach: Double Dutch is terug en groter dan ooit! Vorige week ging het tweede seizoen goed van start met 9 sexy singles en gelijk een pittige dosis sex, liefde en drama, de eerste ex en ook de eerste drankjes en koffers die door de lucht werden gesmeten. Welke EX is NEXT?

Een korte samenvatting: Sharon heeft alleen oog voor Jeffrey en samen hebben ze het gezellig onder de douche. En in het zwembad. En op het buiten-bed. De eerste pacts zijn al gesloten, maar zal dit stand houden wanneer de volgende ex aanspoelt? Alisa heeft zich vergist in haar eerste, niet zo positieve indruk over Bastiano en het lijkt alsof de tortelduifjes in het paradijs zijn beland. Alleen vergeten ze op welk paradijselijk strand ze zich bevinden. Gelukkig is de tablet of terror altijd in de buurt om EXtra roet in het eten te gooien! Na het zien van drie silhouetten staan de kandidaten weer op scherp en staat de hel op losbarsten. Niet één, maar twee exen zullen aanspoelen en het drama tot the nEXt level brengen.

Kijk aanstaande zondag om 22.00 uur naar de tweede aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV, of kijk afleveringen en extra exclusieve bonusvideo's terug in de gratis MTV Play app.

www.mtv.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie