Dutch Digital Agencies en Dutch Digital Design werken samen
22-02-2016 09:42:00 | Door: | hits: 2705 | Tags:
Dutch Digital Agencies (DDA) en Dutch Digital Design gaan intensief samenwerken. Bert Hagendoorn zal samen met DDA het platform inzetten om de concurrentiepositie van haar ruim 100 leden ook internationaal verder te versterken.
 
Het platform werd ruim 2 jaar geleden opgericht door MediaMonks, Fabrique, TamTam, Achtung, Momkai, Code d’Azur, DDB & Tribal Amsterdam en Random Studio. De eerste drie waren al lid van DDA, met de nieuwe samenwerking treden ook de overige 5 bureaus toe tot DDA. Het totaal aantal leden van de DDA komt hiermee op meer dan 100 digitale bureaus.
 
Adjan Kodde (Dutch Digital Agencies): “Wij zijn enorm blij dat we deze ‘Task Force’ aan onze organisatie kunnen toevoegen. Met name op de thema’s ‘internationalisering’ en ‘War on Talent’ is Dutch Digital Design een belangrijk onderwerp. Door de samenvoeging kunnen de initiatieven nog beter op elkaar worden afgestemd waardoor het effect sterker wordt.”
 
Bert Hagendoorn (Dutch Digital Design): "We hadden al vaker samengewerkt met DDA en Annemieke Deering en dat is ons erg goed bevallen. Om de volgende stap te kunnen zetten vonden we het interessant om de krachten van ons initiatief met die van DDA te bundelen, ook gelet op onze internationale ambities. Samen gaan we onze bureaus en het beste werk in binnen- en buitenland beter op de kaart zetten."
 
De afgelopen jaren nam de groei van het aantal leden van de DDA aanzienlijk toe, met onder de nieuwkomers een mix van creatieve, technische en full service agencies. Met de nieuwe leden erbij wordt de magische grens van 100 doorbroken. 
 
Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor haar leden, toonaangevende digitale bureaus van Nederland en werkt als branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. DDA stimuleert actief het creatieve en innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de aangesloten bureaus. 

 
 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie