Eén salesbedrijf voor CS Digital Media en MMD
13-12-2016 14:10:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2442 | Tags:

CSDM en MMD maken bekend dat de salesafdelingen worden samengevoegd voor de nationale merken en –diensten onder de naam MMD Media. De nieuwe salesafdeling is gevestigd in Landsmeer en komt onder leiding te staan van Herman ten Cate en Danny van Beek.

Het nieuwe salesteam wordt naast de verkoop van de huidige netwerken van CSDM en MMD, ook verantwoordelijk voor het in de markt zetten van een sterke digital out-of-homepropositie die bestaat uit panelen van de beide exploitanten.

Danny van Beek, directeur MMD Media: “Het is duidelijk dat de kansen voor digital out of home groot zijn en tegelijk betekent dit voor exploitanten ook dat een duidelijke propositie van wezenlijk belang is. Met het samensmelten van de MMD- en CSDM-pakketten wordt het aanbod naar de nationale adverteerders en bureaus groter waardoor deze vanuit dit saleshuis op meerdere OOH-locaties en doelgroepen door ons bediend kunnen worden. Tevens betekent de samenwerking met CSDM dat MMD toegang krijgt tot essentiële techniek die nodig is om een voorsprong op digital out of home te krijgen en te behouden.”
 
Radjen van Wilsem, directeur CS Digital Media: “Wij zien de samenwerking met MMD als een strategisch volgende stap, om reeds door ons ontwikkelde technieken te ontsluiten voor de markt. Dit geeft ons richting adverteerders en bureaus de gelegenheid om een nog grotere focus te leggen op technologische (door)ontwikkelingen binnen DOOH. Op korte termijn zullen de bureaus hiervan kunnen profiteren.”

www.mmdmedia.nl
www.centralstationnl.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie