EDM behaalt certificaat ISO 27001
20-06-2017 10:37:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2365 | Tags:

De certificering laat zien dat het bedrijf voldoet aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging. De dataspecialist uit Nieuwegein beheert, valideert en analyseert veel klantdata van de top 200 grootste adverteerders van Nederland.

Frank de Beun, managing partner bij EDM: “Met data als core business staat informatiebeveiliging bij EDM al jaren hoog op de agenda. Deze ISO-certificering zien wij dan ook als een bevestiging van de kwaliteit van ons huidige informatiebeveiligingsbeleid en het houdt ons scherp richting de toekomst.”

Ieder jaar krijgt EDM een audit door een officiële toezichthouder van ISO. EDM wil haar klanten de garantie geven dat de informatiebeveiliging de grootste aandacht heeft en voldoet aan de hoge ISO-eisen. Hierdoor zijn individuele audits van opdrachtgevers overbodig. De structurele maatregelen zijn gericht op de mensen, gebouwen en systemen en hebben betrekking op de gehele organisatie. 

ISO-team

Het informatiebeveiligingsbeleid is vastgelegd en bekend bij alle medewerkers van EDM. Een speciaal hiervoor opgericht ISO-team, bestaande uit medewerkers vanuit HR, IT, privacy en een afvaardiging van het management, is verantwoordelijk voor het continu uitvoeren, toetsen en bijsturen van het informatiebeveiligingsbeleid. Dit beleid omvat vele maatregelen zoals het melden en loggen van eventuele incidenten. De verwerking van klantdata gebeurt volledig conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de verzending van data gebeurt alleen via een beveiligde serveromgeving.

www.edm.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie