EEN Media neemt Truly Yours over
25-02-2015 10:52:00 | Door: | hits: 7502 | Tags:

EEN Media, een volledig op vrouwen gerichte crossmediale uitgeverij, neemt het maandelijkse beautyconcept Truly Yours over, een initiatief dat maandelijkse beautyboxen samenstelt voor beautyliefhebbers.

Georgios Petropoulos, co-founder van EEN Media is blij met de overname van Truly Yours: “EEN Media heeft het maandelijkse abonnementsmodel Beautybox.nl al in haar portfolio. Met de overname van Truly Yours verstevigt Beautybox haar positie op de beauty- en cosmeticamarkt en is daarmee onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van beauty-abonnementen.”

Of Truly Yours onder eigen naam zal blijven opereren of onderdeel zal worden van grotere zus Beautybox is nog onbekend, maar dat de beautybeleving van de consument met de overname optimaler zal worden, staat vast. “Het online en offline bereik van EEN Media in combinatie met Beautybox en Truly Yours is zodanig groot dat de beautyboxen een enorm interessante marketingtool vormen voor participerende beautymerken. Dit resulteert in een klantbeleving van het hoogste niveau.”

Voormalige Truly Yours abonnees worden per email ingelicht over de overname. “Beautyfanaten die hun maandelijkse portie beauty niet willen missen, worden van harte aangeraden om een abonnement af te sluiten bij Beautybox.nl, waar het groeiende aantal abonnees maandelijks verrast wordt met nieuwe beautyproducten om thuis te ontdekken en te testen.”"

www.beautybox.nl

www.eenmedia.nl

www.trulyyours.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter 

 Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn 

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie