EY en 538 volgen samen het Olympisch Vuur
25-05-2016 09:39:00 | Door: Marianna Beets | hits: 4497 | Tags:

EY en 538 bundelen dit jaar de krachten op weg naar de Olympische Zomerspelen. Het Radio 538-programma ‘Evers Staat Op’ reist deze zomer af naar Brazilië om de Nederlandse sporters én de coaches tijdens hun strijd voor het Olympisch goud op de voet te volgen. ‘Evers Staat Op in Rio’ komt tot stand dankzij de samenwerking tussen 538 en EY. Edwin Evers en Chef de Mission Rio 2016, Maurits Hendriks, hebben het nieuws zojuist bekendgemaakt op Radio 538. Het is de negende keer dat Edwin Evers en zijn team vanuit het Holland Heineken House gaan uitzenden.

Kristel van der Linden, brand- & externe communicatiemanager EY: “We zijn verheugd met de samenwerking met Radio 538. Met de Olympische campagne ‘Good coaches create a winner, great coaches create a legacy’ laat EY zien dat coaches die verder gaan dan anderen betere resultaten bereiken. Door de samenwerking met 538 en de aandacht van en voor coaches bij ‘Evers Staat Op in Rio’ zijn we met elkaar in staat om meer aandacht te creëren voor het coachvak, en dus ook voor de rol van EY voor het bedrijfsleven.“

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur 538Groep: "538 omarmt sport in de breedte en we zijn er erg trots op om partners in sport te zijn met EY en NOC*NSF. Dankzij deze Olympische samenwerking zendt 538 twee weken live uit vanaf het hart van de Spelen, het belangrijkste en grootste sportevenement van de wereld. Edwin Evers en zijn team zullen dit Olympisch jaar de topatleten in de uitzendingen ontvangen en samen met EY kijken we ook naar de rol van de coaches van TeamNL."

‘Evers Staat Op in Rio’ is van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 19 augustus live te horen vanuit het Holland Heineken House in Rio de Janeiro.

www.538.nl   
www.ey.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie