Eerste aflevering Team Vermissingen in teken van Anne Faber
11-10-2017 15:50:41 | Door: Katja Brokke | hits: 4003 | Tags:

Het SBS6-programma Team Vermissingen gaat van start met onder meer aandacht voor de actuele vermissingszaak van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht. Daarnaast is er een nieuwe tip binnengekomen die leidt tot een mogelijke doorbraak in de verdwijningszaak van Willeke Dost, die 25 jaar geleden als vermist is opgegeven.

Verder de 28-jarige Stefanie Blijd uit Amsterdam die op Valentijnsdag in 2011 verdween toen zij onderweg was naar de Bijlmer. Team Vermissingen spreekt met bekenden van Blijd en stuit op frappante overeenkomsten met de recente vermissing van een andere jonge vrouw. Beiden waren verslaafd en ze kenden elkaar uit het drugscircuit. Mogelijk kwamen ze daar ook in aanraking met een man, die inmiddels is gearresteerd en verdacht wordt van de moord op twee jonge vrouwen.

Jaarlijks worden meer dan 40.000 vermissingen doorgegeven aan de politie. Na het stoppen van het programma Vermist, zijn de makers daarvan nu aan de slag gegaan bij Team Vermissingen om achterblijvers te helpen bij het zoeken naar hun dierbaren. Team Vermissingenwordt geproduceerd door Skyhigh TV.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf woensdag 11 oktober, van 20.30 tot 21.30 uur.

www.sbs6.nl/teamvermissingen

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie