Episerver in Gartner’s Magic Quadrant voor Digital Commerce
01-05-2017 11:04:53 | Door: Katja Brokke | hits: 3165 | Tags:

Episerver, leverancier van digitale marketing, contentmanagement en digitale commerce-oplossingen, is wederom geplaatst in Gartner’s Magic Quadrant voor Digital Commerce vanwege het aanbod digitale commerce-oplossingen op het gebied van B2C, B2B en B2B2C.

Het rapport onderscheidt Episerver vanwege de volledigheid in de visie en het vermogen deze visie uit te voeren. Episerver investeerde afgelopen jaar aanzienlijk in digitale commerce-mogelijkheden. Zo introduceerde Episerver multi-channel campagnebeheer, personalisatie gebaseerd op machine-learning  en voorspellende analyses. Verder stelt de verbeterde Episerver Digital Experience Cloud marketeers nog beter in staat te anticiperen op klantgedrag en -intentie, waarna automatisch ingespeeld kan worden op de digitale commerce-ervaring.

James Norwood, Executive Vice President strategie en CMO bij Episerver: “Dat Gartner ons wederom erkenning geeft voor digital commerce, onderschrijft de kracht van het uniforme en gecombineerde commerce en contentplatform dat we bieden voor ambitieuze merken en lenige organisaties. Als enige Challenger in het Magic Quadrant mogen we ervan uitgaan dat ons commerce-platform, dat op Microsoft .NET is gebaseerd en eigen web contentmanagement(WCM)mogelijkheden biedt, zich in een unieke situatie bevindt om middelgrote tot grote B2B- en B2C-ondernemingen te helpen groeien door het toepassen van digital commerce op basis van ervaringen en gedrag.”

Gartner’s Magic Quadrant for Digital Commerce is kosteloos te downloaden op de website van Episerver.

www.episerver.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie