Eric Kramer CEO GroupM Nederland - Isabelle Dacz CEO MEC Nederland
10-05-2016 15:40:00 | Door: Ton Boom | hits: 4946 | Tags:

Eric Kramer is per heden de nieuwe CEO van GroupM Nederland en zal zich volledig focussen op het leiden van de groep. Isabelle Dacz is de nieuwe CEO van MEC Nederland en neemt hiermee de volledige leiding van het mediabureau op zich.

Eric Kramer, CEO GroupM Nederland: “Onze groep is de laatste jaren sterk gegroeid dankzij het succes van onze bureaus bij bestaande en nieuwe klanten en wij hebben ons verder versterkt met acquisities zoals Helder, GreenhouseGroup en Bannerconnect. Als CEO van GroupM Nederland kijk ik ernaar uit om mij helemaal te kunnen focussen op het versterken van de groep ten behoeve van onze bureaus.”

Isabelle Dacz, CEO MEC Nederland: “Mijn stap van Managing Director naar CEO van MEC vindt plaats in een fase waarin een enorme transformatie plaatsvindt in het medialandschap: consumentenoriëntatie en koopgedrag veranderen snel. Creativiteit en techniek zijn essentieel voor een effectieve mediastrategie. Het kan beter, relevanter en succesvoller.

Door het ontwikkelen van het talent binnen onze organisatie, de recente introductie van het Wavemaker label en de versterking van onze technische vaardigheden binnen GroupM, zijn wij helemaal klaar om onze klanten in de huidige markt te laten excellereren.

Ik ben erg trots om MEC Nederland te mogen gaan leiden als CEO. Met enorme motivatie en passie voor dit bedrijf, onze mensen, onze klanten en onze visie ga ik met veel vertrouwen de toekomst in."

www.groupm.com
www.mecglobal.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie