Erik de Zwart van Radio Veronica naar TMG
24-10-2016 10:36:00 | Door: Katja Brokke | hits: 2545 | Tags:

Nu de fusie tussen Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica is afgerond, zal Erik de Zwart zijn functie als Station Director bij Radio Veronica neerleggen. Hij zal zich toespitsen op de verdere ontwikkeling van digitale videoformats voor TMG. Begin oktober heeft TMG aangekondigd dat in het eerste kwartaal van 2017 het platform Telegraaf VNDG wordt gelanceerd.

De Zwart: "Twee jaar geleden ben ik gevraagd om Radio Veronica weer op de juiste koers te krijgen, die klus zit erop en dus nu is het weer tijd voor een volgende fase. Er zijn grote mogelijkheden voor mediabedrijven. De consument wil simpelweg altijd, overal en op ieder apparaat kunnen kijken. Deze nieuwe vorm van televisie zorgt ervoor dat je altijd kunt kijken naar iets dat jou interesseert, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om hier mijn creativiteit in te stoppen vind ik wéér een mooie uitdaging."

De Zwart is al meer dan 35 jaar werkzaam in de media, begeleidt als ondernemer diverse startups en is aandeelhouder in verschillende mediagerelateerde ondernemingen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40.

www.tmg.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie