Essent start samenwerking met Blendle Premium
13-01-2017 09:40:00 | Door: Max Vlugt | hits: 2602 | Tags:

Energieleverancier Essent gaat een samenwerking aan met de online dienst Blendle. Essent klanten kunnen 3 maanden gratis gebruikmaken van het vandaag gelanceerde Blendle Premium, een dienst waarmee klanten toegang krijgen tot de beste artikelen uit meer dan 120 kranten en tijdschriften. Essent en Blendle starten de samenwerking met een geselecteerde groep klanten, met de intentie om de dienst voor alle klanten van de energieleverancier beschikbaar te maken.  

Snelgroeiend platform

De nieuwe abonnementsvorm Blendle Premium werd vandaag door de oprichters Marten Blankensteijn en Alexander Klöpping bekendgemaakt en is vergelijkbaar met het model van Netflix. Blendle Premium klanten krijgen voor €9,99 per maand toegang tot het beste en meest relevante journalistieke aanbod. Het snelgroeiende platform heeft inmiddels wereldwijd meer dan een miljoen gebruikers en een aanbod van meer dan 200 titels in Nederland, Duitsland en de VS.  

Internationale mogelijkheden

Alexander Klöpping, oprichter van Blendle: "Met Essent als launching partner van Blendle Premium willen we nieuwe gebruikers aan ons platform toevoegen. We beginnen met een geselecteerde groep, met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Bij gebleken succes willen we de samenwerking internationaal uitbreiden. We kijken daarvoor bijvoorbeeld naar samenwerking met innogy, de Duitse moederorganisatie van Essent."

Digitaal niet meer weg te denken

Mark van Zon,Commercieel Directeur bij Essent: "Steeds meer diensten en producten worden beschikbaar op een tablet of smartphone. Ook in de energiebranche worden digitale toepassingen steeds populairder, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van slimme thermostaten en verbruiksapps. Blendle Premium past in de trend van gebruikersgemak en digitalisering. Met deze dienst willen we toegevoegde waarde bieden en de loyale klanten van Essent belonen."

www.blendle.com
www.essent.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie