[Vacatures] Exterion Media zoekt International Key Account Manager
28-06-2019 11:05:00 | Door: David de Jong | hits: 3439 | Tags:

Exterion Media is de buitenreclame-exploitant van Nederland en onderdeel van Exterion Media Group. Buitenreclame, ook wel Out-of-Home, is het oudste massamedium ter wereld en groeit nog steeds. Out-of-Home is het middel om het verschil te maken, want het is overal en non stop.  Onderweg kom je meerdere keren per dag, bewust of onbewust, in aanraking met de creaties van adverteerders. Daarnaast adverteren ze bij ons ook digitaal in winkelcentra en op NS stations. Op deze manier bereiken wij iedereen buitenshuis.

Dagelijks werken wij, in een jong, enthousiast team, met veel passie voor adverteerders en mediabureaus om hun doelgroep te bereiken. Werken bij Exterion Media betekent werken bij een ambitieus bedrijf in een dynamische en groeiende branche.

Voor de afdeling International Sales zoekt Exterion Media een enthousiaste en sales gedreven, fulltime

International Key Account Manager


Bij Exterion Media zijn we gepassioneerd en managen we onze relatie op pro-actieve en innovatieve wijze. Ons doel is om onze klanten te laten zien wat (digital) Out-of-Home allemaal met hun merk of product doet, zeker in deze tijd waar het medium op het gebied van digitaal heel erg groeit. Jij bent er als Key Account Manager verantwoordelijk voor om de klanten te informeren en te enthousiasmeren over de mogelijkheden en toepassingen van al onze producten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van een sales plan en om jouw maandelijkse doelstellingen te behalen. Het uitbouwen van de bestaande business en new business genereren is daar natuurlijk onderdeel van. Voor jou is het geen probleem om de bestaande en nieuwe relaties te managen, want je bent creatief in het samenstellen van op maat gesneden adviezen op het gebied van marketingcommunicatie. Daarnaast volg je de marktontwikkelingen op de voet en vind je het geven van presentaties iedere keer weer een toffe uitdaging. Je klanten bevinden zich met name in de België, Nederland en Scandinavië. 

Wie zoeken we?

Een ambitieus, positief persoon met buitengewone commerciële skills en:
- Een afgeronde HBO opleiding
- Minimaal 3 jaar sales ervaring met bewezen successen (ervaring in de media is een pré)
- Affiniteit met (digitale) media 
- Lef, scoringsdrang en doorzettingsvermogen
- Flair en creativiteit
- Een ondernemer in de dop
- Humor en goede sociale vaardigheden
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, waarbij een derde taal naar keuze een pre is.

Daarnaast een competitieve levensgenieter die sociaal is, zelfstandig werkt maar ook goed in een team functioneert.

Wat bieden we?

Exterion Media biedt een uitdagende functie met leuke collega's in een transparante en toegankelijke organisatie maar ook:
- Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
- Bovengemiddelde commissieregeling 
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (onder meer pensioenregeling en leaseauto)
- Veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling 
- Geregeld team- en klantactiviteiten, uitjes en sport 
- Enthousiast team met leuke, gedreven en ambitieuze collega's.

Zoeken we jou?

Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door middel van het sturen van je cv en motivatie naar jobs@exterionmedia.nl.

Niels Lambers, International Key Account Manager sinds 2017: "Werken bij Exterion Media is top! Binnen Exterion Media werken we met hele leuke en gemotiveerde collega's. De organisatie daagt je uit jezelf verder te ontwikkelen en biedt daarbij alle mogelijkheden dit waar te maken. Exterion Media is één van de meest innoverende bedrijven in de Out-of-Home markt en is constant op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit merk ik iedere dag in mijn rol als International Key Accountmanager. Vanuit deze rol schakel ik dagelijks tussen alle landen waarin Exterion Media gevestigd is. Het leuke hieraan is dat je de insights en ontwikkelingen vanuit al deze landen direct kan gebruiken in gesprek met mediabureaus en adverteerders om ze zo te helpen in hun strategie voor cross-border campagnes. Iets wat iedere keer weer heel veel energie geeft!"

www.exterionmedia.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie