F&L Publishing Group lanceert Nederlandse uitgave BBC's Gardeners' World
28-02-2017 13:25:26 | Door: Katja Brokke | hits: 3810 | Tags:

F&L Publishing Group brengt het magazine Gardeners’ World van de BBC naar Nederland. Het magazine richt zich op de liefhebbers van tuinieren. De Britten weten als geen ander hoe zij een mooie tuin moeten ontwerpen en bijhouden. In elk nummer geven bekende Gardeners World-gezichten - waaronder Monty Don, Carol Klein en Joe Swift - de do’s en don’ts voor de mooiste tuinen op hun heerlijke down to earth-manier. Dit maakt het magazine erg praktisch. De lezer leert snoeien, zaaien, ontwerpen, stekken en nog veel meer van de beste tuinmannen en -vrouwen van de wereld. 

Pascal Gerrits, hoofdredacteur van Gardeners’ World: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met de BBC. In nauwe samenwerking met de makers van het Britse magazine hebben we een echt Nederlandse uitgave kunnen maken. Gardeners' World is een perfecte aanvulling op het portfolio tuinbladen in ons land.."

Gardeners’ World verschijnt 10 keer per jaar en is te koop in winkels als Albert Heijn, AKO, Bruna en Jumbo en online. Een losse uitgave kost 5,95 euro.

www.fnl.nl/gardeners-world-2017-03

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie