Fabulous mama werkt samen met 24baby.nl
03-09-2018 09:47:00 | Door: Max Vlugt | hits: 3015 | Tags:

Fabulous mama en 24Baby.nl bundelen per 3 september hun krachten. De website van Fabulous mama is geheel vernieuwd door het team van 24Baby en wordt voortaan door hen beheerd. Door de handen ineen te slaan, kunnen beide partijen zich richten op hun eigen expertise. Fabulous mama als uitgever van een glossy magazine en 24Baby als uitgever van een digitaal platform. 

Harald Kolkman, uitgever van Fabulous mama: "Fabulous mama heeft een heftige tijd achter de rug, maar we maken nu weer een schitterend magazine, dat zeer positief wordt ontvangen door onze lezers. Digitaal heeft Fabulous mama echter veel meer potentie, daarom zijn we blij dat het team van 24Baby ons daarbij gaat helpen. Met 24Baby.nl hebben zij ruimschoots bewezen dat ze weten hoe ze een digitaal platform moeten neerzetten."

Doordat de redactie van Fabulous mama verantwoordelijk blijft voor het maken van het blad, verandert er niets aan de kwaliteit van het tijdschrift. De content op de website bestaat deels uit content uit het magazine en zal verder verrijkt worden met content die speciaal voor fabmama.nl wordt geschreven.

Koen de Bakker, medeoprichter van 24Baby.nl: "24Baby en Fabulous mama hebben een overlappende doelgroep, maar waar bezoekers op 24Baby.nl komen om geïnformeerd te worden, is Fabulous mama beter in staat lezers te inspireren. Door dat te combineren, kunnen we adverteerders die (aanstaande) moeders willen bereiken nog bredere campagnes aanbieden."

www.24baby.nl
www.fabmama.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie